PDA

View Full Version : Didn't Mattlab have an avatar image before?



biotron2000
02-18-2016, 02:30 PM
https://forum.rollercoastertycoon.com/member.php?8-Mattlab

Just curious. If he did have an avatar, why is it gone now?

Zerael
02-18-2016, 02:36 PM
did he get fired?
http://www.breatheheavy.com/exhale/uploads/emoticons/omg1.gif

Sawyer
02-18-2016, 02:53 PM
did he get fired?
http://www.breatheheavy.com/exhale/uploads/emoticons/omg1.gif

That could explain everything.

RctwUltraFan
02-18-2016, 02:55 PM
No it had always been so and he is stil the Atari administrator

Wabigbear
02-18-2016, 02:57 PM
His Atari avatar still shows on his profile. Likely just a coding error on the forums page.

Silvarret
02-18-2016, 03:08 PM
This thread doesn't seem like it belongs in this section of the forums, mate... :confused:

Zerael
02-18-2016, 03:11 PM
His Atari avatar still shows on his profile. Likely just a coding error on the forums page.

it's feature that they haven't remove from the forum.

biotron2000
02-18-2016, 03:22 PM
His Atari avatar still shows on his profile. Likely just a coding error on the forums page.

I went back and clicked on the question mark image and got this:

Message

This user has not registered and therefore does not have a profile to view.



I really am starting to think something is up...

Deuce
02-18-2016, 03:31 PM
His Atari avatar still shows on his profile. Likely just a coding error on the forums page.

Maybe your browser cached the image - I can't see it myself.

Also he hasn't replied to my last pm, a discussion he started that has been on-going for ages. Maybe something is occurring?

Or maybe he'll see this thread and interject with a jokey reassurance that he's fine lol!

DoctorPelusa
02-18-2016, 03:35 PM
I went back and clicked on the question mark image and got this:

Message

This user has not registered and therefore does not have a profile to view.

I really am starting to think something is up...

That's just something wrong with the forums, i checked other profiles, and it happens the same.

S1m0nde
02-18-2016, 05:27 PM
Or maybe he accidently pressed the "delete profile" button while he wanted to press the "Post next Devblog" button ;)

darkhorizon
02-18-2016, 06:04 PM
LOL... guys... go to your profile settings, and you'll see there's an option to edit your "Profile Picture" and your "Avatar". Your avatar is what shows up next to your posts, and your profile picture is displayed only on your profile.

Mattlab simply hasn't uploaded a profile picture. If you connect your forum account to Steam, your Steam avatar gets synced to your profile.

As for the error, I get that error when I click on anyone's profile picture if they haven't uploaded one. Try it.

magicart87
02-18-2016, 06:07 PM
https://forum.rollercoastertycoon.com/member.php?8-Mattlab

Just curious. If he did have an avatar, why is it gone now?

Hi Biotron2000,

No. Mattlab never had a profile avatar. User profile pages are directly tied to your Steam ID which I believe is set to "Private" or "null" by default. Like the majority of our forum members -- most only have the basic 82px by 82px forum avatar and not a secondary user profile image unless manually added or automatically generated using a Steam ID img.