PDA

View Full Version : Bridges



shox122
01-26-2016, 11:37 AM
How do I build a bridge over the monorail?

ColinSoup
01-26-2016, 07:09 PM
How do I build a bridge over the monorail?

As far as I can tell: you don't.

It is a big flaw with monorails, as you ARE able to build bridges over train tracks. Therefore most friends parks have trains going around their park and not monorails.

You can't build paths below or over them so if you do a monorail system around the outside of your park, you cant build pathing outside of it.

reggie ruzsa
02-14-2016, 12:30 AM
how do you build bridges over railway tracks???

CoasterDrive
02-15-2016, 11:17 AM
how do you build bridges over railway tracks???
it has to be a completely straight track and you can only span a bridge across a single track. Hope that helps