PDA

View Full Version : Stuck Block Brakes



CoasterBoss
12-19-2015, 06:55 PM
I recently made a coaster with 8 blocks(10 if you count the station and lift hill). The problem is, I can only run two trains because all 7 mcbr's don't work correctly. Normally, when block is clear, it makes that "tishuh" sound and the train proceeds. Well, instead of doing that, the train stays on the block brake and a "drdrdrdrdrdrdr" sound comes from block brake. Anyone know how to fix this?

coaster6
12-20-2015, 05:25 PM
Erm, while I haven't encountered this problem before, it is pretty remarkable that you managed to place 8 block brakes on one track.

I think my record is only like 5, lol.

CoasterBoss
12-22-2015, 04:40 PM
What I normally do is delete the block brake and put it back in to fix it when this happens.

ChipmunkAtariCS
02-11-2016, 03:06 PM
Hello,

Please send a support ticket at http://support.atari.com/ so that we can better assist you. Access the site and click on “Submit a help request”, select “Technical Support”, fill in your information and click on submit.

Thank you for playing!