PDA

View Full Version : Putting RCT2 Flat Rides into RCT1 Deluxe?



ravenlorans
11-26-2015, 05:22 PM
Can it be done and if so, What Folders do I look in and place them back into?

Also, Where can I find More Flat Rides for RCT1 Deluxe? AND... What Folder do I place them in?

Horsti12
11-28-2015, 05:30 AM
Can it be done and if so, What Folders do I look in and place them back into?

Also, Where can I find More Flat Rides for RCT1 Deluxe? AND... What Folder do I place them in?
Not possible. RCT2 have almost EVERYTHING which was in rct1 deluxe so what is your problem?

ravenlorans
11-28-2015, 12:26 PM
I might be getting it confused with the First Gen RCT1 (Non Deluxe). I have just recently restarted to (playing for first time Deluxe) Play RCT1 Again and not been through all the rides yet. I have to Reclear all the Original Scenarios because Install Steams Version Whipped out all the save scenario info ( for both rct1&2).

Still, I would like to know where to find more Flat Rides and what Folder to put them.