PDA

View Full Version : Game won't load



Bdonb
09-01-2015, 11:47 AM
Was playing for a few days , everything good and well then it just stopped working , loads an eighth of the way then just stops there and doesn't load , reset my phone a few times , nothing seems to work

ChipmunkAtariCS
09-01-2015, 01:12 PM
Hello,

I would like to advise you to send a support ticket at http://support.atari.com/. For better assistance, please provide them with the following information:

•Which device is affected (model/type)
•Operating system of the device
•Tycoon Code (found in the friends section)
•Version of the game that you are running
•How often does it happen?
•Steps to Reproduce

Thank you for playing!

RaptorGirl94
01-12-2016, 04:44 PM
Mine won't load either and the support ticket I wrote out won't submit!!!

CHuckie104
01-16-2016, 04:51 AM
My game won't load. Last night i had a connection problem a message came up with an explanation advising there was maintainence issues and when it was expected to be resolved. Now whenever I click on my game it takes forever to load when it finally does it just goes out of the game completely straight away. I can't get my friend code because it won't allow me to get onto my game. This isn't the first time this has happened, last time I reloaded the game and had to start the whole thing over again. This is extremely frustrating and I don't want to have to keep redoing the game especially when I've only just built my park up again.

ChipmunkAtariCS
02-03-2016, 05:06 AM
Greetings,

Thank you for contacting us.

We have sent a PM in order to further assist you.

Thank you for playing!