PDA

View Full Version : Windows 10 bug?



liampearson1996
08-21-2015, 12:43 PM
Hello guys, I recently upgraded to windows 10 and ever since I haven't been able to play rollercoaster tycoon 3, the game loads and I can load into a sandbox world, however after about 5minutes of play, my cursor disappears and then the game freezes, anyone else had this problem? Any fixes? Thank you.

cowgirl8238
10-02-2015, 01:53 PM
I am having a similar issue in that the game will run for a varying amount of time (anywhere from 5 mins to 30 mins) before it "stops responding" and crashes. I tried compatibily settings with no luck, and now I can't seem to turn it back off!!! I like Windows 10 and I like RCT3, but right now they are both pissing me off. I will continue to look for a solution and if I find something I will post back.

ChipmunkAtariCS
02-11-2016, 04:45 PM
Hello,

Please send a support ticket at http://support.atari.com/ so that we can better assist you. Access the site and click on “Submit a help request”, select “Technical Support”, fill in your information and click on submit.


To better assist you with your issue, we would like to request a copy of your DXDiag to review. Please follow the steps below and paste the contents of the file into the ticket you submit.

To create a DXDiag report, follow these steps:

1. Click "Start" menu, then click "Run"
2. In the "Open" box, type: DXDiag (hit enter)
3. If this is your first time running DXDiag, click "Yes" to launch the DirectX Diagnostic Tool.
4. Click "Save All Information" to create a DXDiag report.
5. Choose a name and location for the dump file (for ease of finding it we recommend the desktop) and click "Save".


Thank you for playing!