PDA

View Full Version : Prablem



CheeseCow
03-31-2015, 02:55 PM
Hey i have a problem, i was checking the RCT2 (becouse it is the best :) ) settings and I changed the screen width and my screen partly froze. Now when i try to go onto it it brings me back to my desktop =o
Help pls?

RCM88x
03-31-2015, 03:04 PM
This is not the place. Try the RCT reddit.

ChipmunkAtariCS
02-11-2016, 05:13 PM
Hello,

Please send a support ticket at http://support.atari.com/ so that we can better assist you. Access the site and click on “Submit a help request”, select “Technical Support”, fill in your information and click on submit.


To better assist you with your issue, we would like to request a copy of your DXDiag to review. Please follow the steps below and paste the contents of the file into the ticket you submit.

To create a DXDiag report, follow these steps:

1. Click "Start" menu, then click "Run"
2. In the "Open" box, type: DXDiag (hit enter)
3. If this is your first time running DXDiag, click "Yes" to launch the DirectX Diagnostic Tool.
4. Click "Save All Information" to create a DXDiag report.
5. Choose a name and location for the dump file (for ease of finding it we recommend the desktop) and click "Save".


Thank you for playing!