PDA

View Full Version : System Requirements



Slewfoot2
03-05-2015, 03:35 PM
What will be the system requirements for this game?

VACkillers
03-05-2015, 03:36 PM
MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: 2.3 Ghz Core i5
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Intel HD Graphics 4000
DirectX: Version 11
Hard Drive: 10 GB available space
Additional Notes: Network connection is required for Steam authentication and multi-player

RECOMMENDED:
OS: Windows 7 (or above)
Processor: 2.00 Ghz Core i7 (or above)
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Dedicated video card with 1 GB of RAM (or above)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 10 GB available space
Additional Notes: Network connection is required for Steam authentication and multi-player

arnaudober
03-05-2015, 04:44 PM
I don't understand why an Intel i5...
I only have a Intel i3, and when I see graphics, I really don't understand.
I can play Sims 4, SimCity 2014 well on it (graphic in low, but is playable), but not RCTW?...

RandomMrBrick
03-05-2015, 04:48 PM
I'm posting this here too. At least this screen is an improvement.

222

Just try and show other people this.

f794251
03-05-2015, 04:58 PM
Wait a Minute....
10 GB available space?!:eek:

dwwilkin
03-05-2015, 07:05 PM
I have a Core i3 at 1.7 GHZ, and I only got this last August so my wife will not let me upgrade. Am I going to be able to play?

VACkillers
03-05-2015, 07:07 PM
You might be able to get away with an i3 but it wont be supported... it depends if the game will let you even start it with anything less then a quad core CPU.

Space Cops
03-05-2015, 07:37 PM
chances are you probably could launch with even a pentium, but you will be laggy, particularly for larger parks.

I see cpu and ram limiting the size and scale of your park. graphics card limits size and graphic settings.
If the game looks like what the trailer was, then you should suffice with a intel gma graphics card.

Brad210
03-05-2015, 07:38 PM
Get yourself a Playstation 1, it's on that level

glychd1001
03-05-2015, 08:19 PM
Great. I have an AMD A8 , 2.0GHZ proccesor. So I Can't play

VACkillers
03-05-2015, 08:42 PM
Great. I have an AMD A8 , 2.0GHZ proccesor. So I Can't play

You can.. thats an quad-core processor.

BigDaddy
03-05-2015, 08:44 PM
From the Looks of it, Commodore 64 should be able to handle it

paulbriffett
03-05-2015, 08:53 PM
I'm really worried because I have an AMD Radeon HD Dual Core processor...

imiha
03-05-2015, 09:03 PM
I have no idea why this game would need so much power? RCT3 dis just fine on optimal settings on my old laptop with Intel Celeron single core 1,6GHz and integrated GMA 950. The only problem was lighting at night. And RCTW would now need computer so good? I can't understand really.

paulbriffett
03-05-2015, 09:05 PM
SimCity (the new one) works fine, so maybe this will. Fingers crossed.

The Stig
03-05-2015, 09:22 PM
If your 11-year old computer can handle RCT3, it can handle RCTW.

paulbriffett
03-05-2015, 09:28 PM
Mine's a HP Pavilion. About a year old.

themrnashville
03-05-2015, 09:34 PM
At this point I'd assume that the devs don't even know the real system requirements.

imiha
03-05-2015, 09:58 PM
If your 11-year old computer can handle RCT3, it can handle RCTW.
We will see about that, this specs make me think that the game is poorly written and will require much more resources then it should. I'm hoping so much that I am wrong. But this trailer and this minimum specs don't go together OK.