PDA

View Full Version : Am I missing something?



Beaker86
04-18-2016, 04:28 AM
When I look at the workshop through steam there are a few hundred plug ins but when I go to the content manager in game I can only see about 50.
Also been looking at the stream JMR did yesterday and loving the castle, how do you stack scenery to make things like that?

TREPI
04-18-2016, 11:48 AM
To your last question: If you have UGC selected, press 2. Then hold Shift and roll your mousewheel to change height to stack. :)

Beaker86
04-18-2016, 12:26 PM
Cool so just same as raising a ride/coaster. Just wasn't sure as you don't have elevation options for the vanilla scenery

TREPI
04-19-2016, 01:32 AM
Yeah, they should change that as soon as possible, as you can not place things on water. The most objects then are underwater. Also the tree height should be variable as well as the position of stones to stack them. And I could go on...

Thruve
04-19-2016, 04:50 PM
No one has the answer to his first question, hm? lol

TREPI
04-20-2016, 02:48 AM
The ingame content manager is very buggy yet and not fully implemented, they said in an update post that it will be fixed in one of the next updates.

Beaker86
04-20-2016, 02:58 PM
Nookriot actually previewed it in his stream yesterday. Update will hopefully be ready today - had to rework it due to some bugs they found in the release candidate but it's at QA now

Beaker86
04-20-2016, 03:04 PM
Although also have issue of downloading through the workshop and it's not appearing in game