PDA

View Full Version : Imported CS from RTC3?



Thruve
03-31-2016, 09:32 PM
Can we import it through unity? Details?

MikeZeen
04-01-2016, 05:17 AM
I dont think so, because Unity doesnt Support the .ovl data :S
Maybe if someone would be able to create a plugin that lets us import .ovl data to Unity it would be possible, but until now it isn't

jonwil
04-01-2016, 05:58 AM
I wrote the first custom scenery importer for RCT3 and I was the guy who figured a bunch of the data formats and I can tell you that the only way you will get RCT3 scenery into RCTW is if the people who made that scenery still have the original 3D models for it and import it that way.
Building something to take a .ovl file and convert it into something you can then import into RCTW is not possible.

Akydo
04-02-2016, 03:45 AM
Jonwil if u go to http://www.customscenerydepot.com/index.php?PHPSESSID=60465e3817a57436dec209458f9296 5b&action=downloads

Also find Shyguy on the is website and email and talk to these guys. they still have the orginal files for their custom scenery

Thruve
04-02-2016, 11:17 AM
Jonwil if u go to http://www.customscenerydepot.com/index.php?PHPSESSID=60465e3817a57436dec209458f9296 5b&action=downloads

Also find Shyguy on the is website and email and talk to these guys. they still have the orginal files for their custom scenery


If I do and I get some responses and some yes', could I forward those files to any of you who know how to properly import it through unity?

MikeZeen
04-02-2016, 11:28 AM
I could do it 😊

mpdx44
04-04-2016, 08:20 AM
I really hope you guys make progress on this. If we could get the 3D models from RCT3 CS, that would expand UGC by a ton.