PDA

View Full Version : UGC not listing, and icons of prev dl'd content are blanc.



Thruve
03-31-2016, 03:50 PM
The UGC Panel in the main menu is no longer showing content, whether downloaded or not under the My community section.

Also, In game, the content I did download yesterday no longer has icons (all blank, white) showing what each piece is. You can still click on them and place the object to see what it is, but ? No.

Edit* Im used to typing in spanish and using Blanco, edit my mispelled title.

TREPI
03-31-2016, 03:54 PM
Yes, the same for me. The whole Steam Workshop for RCTW is empty. -.-

Thruve
03-31-2016, 04:55 PM
Yes, the same for me. The whole Steam Workshop for RCTW is empty. -.-


I wonder if they are editing the feature or something.

Its really laggy anyway.

Forgath
03-31-2016, 04:57 PM
it was empty for me the first time i checked it. Second time it showed all that was uploaded.

Thruve
03-31-2016, 04:59 PM
it was empty for me the first time i checked it. Second time it showed all that was uploaded.


Was this just within the last hour?

GGD123
03-31-2016, 05:48 PM
I've just been on the Workshop and nothing is loading for RCTW

Thruve
03-31-2016, 07:02 PM
I've just been on the Workshop and nothing is loading for RCTW

Im assuming its off and on. An hour ago I hopped back on to check and it was all there in the UGC panel in the menu, but 45min before that there was nothing.

TREPI
03-31-2016, 07:03 PM
So the Workshop is crashing again and again :/ Any official statement?

Thruve
03-31-2016, 07:05 PM
So the Workshop is crashing again and again :/ Any official statement?


Even when its up, its really laggy. Often you have to click "My Content" and then reclick "My Community" just to refresh or unfreeze the panel.
Its buggy, thats for sure. But Yea for me it was off, and a few hours later it was up. No official statement.